Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ковелі «Верес» вибивається в лідери – комунальні

Волинь-нова

У Ковелі «Верес» вибивається в лідери – комунальні

Порівняно недавно на ринок надання комунальних послуг у Ковелі «вийшло» товариство з обмеженою відповідальністю «К. П. «Верес»

Однак і за цей короткий час воно встигло завоювати прихильність ковельчан, які задоволені його роботою. Немає нарікань і з боку міської влади.

Цими днями Товариство здобуло ще одну переконливу перемогу: воно виграло тендер з надання послуг по утриманню доріг у місті Ковелі в зимовий період 2017-2018 р. р. Його обов’язок в належному стані утримувати, очищати від снігу та вчасно посипати піщано-соляною сумішшю міські дороги.

Згідно з тендерною пропозицією вартість послуги становить 529 тисяч гривень.

Коли справи і далі підуть таким чином, то невдовзі «Верес», вигравши ще два тендери, які мають відбутися невдовзі, майже повністю «монополізує» ринок комунальних послуг у Ковелі

У зв’язку з цим міський голова Олег Кіндер каже, що коли справи і далі підуть таким чином, то невдовзі «Верес», вигравши ще два тендери, які мають відбутися невдовзі, майже повністю «монополізує» ринок комунальних послуг у Ковелі, що створить певні проблеми для решти підприємств – РЖКП-1, РЖКП-2, КП «Добробут» і найперше – в справі працевлаштування.

– Нашої вини в цьому немає, – стверджує директор з комунального господарства ТзОВ «К. П. «Верес» Олександр Балак. – Ринок диктує жорсткі вимоги, які ми враховуємо у своїй роботі. Тому наші послуги і дешевші, і якісніші. Водночас ми готові працевлаштувати всіх бажаючих фахівців, котрі можуть потрапити під скорочення на інших підприємствах.

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ.

Telegram Channel