Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У зоні АТО гаряче – окупанти луплять з танків

Волинь-нова

У зоні АТО гаряче – окупанти луплять з танків

Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 11 прицільних обстрілів позицій сил АТО

Прес-центр штабу АТО поширив фронтове зведення станом на 18.00 22 грудня 2017 року:

«Російсько-окупаційні війська продовжують грубо порушувати режим припинення вогню та вести прицільні обстріли по позиціях Збройних Сил України із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Зокрема, ворог застосовує міномети, важку артилерію та озброєння танків.

Російсько-окупаційні війська продовжують грубо порушувати режим припинення вогню та вести прицільні обстріли по позиціях Збройних Сил України із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Зокрема, ворог застосовує міномети, важку артилерію та озброєння танків.

На Луганському напрямку противник вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО зі 120-мм мінометів, озброєння БМП і танка на підступах до Зайцевого.

На Донецькому напрямку було гарячіше. Так, у районі Пісків, впродовж першої половини доби, зафіксовано неодноразові обстріли загарбниками з мінометів калібру 120-мм і танків. Російські найманці випустили біля цього прифронтового села понад 70 боєприпасів.

Також значна вогнева напруженість на цьому напрямку спостерігалась на Приазов’ї. Тут окупанти застосували важку 152-мм артилерію та 120-мм міномети довкола Лебединського і Водяного. 

На інших ключових ділянках нашої оборони неспокійно було поблизу Авдіївки і Кам’янки, де російські найманці вели вогонь з гранатометів різних видів та стрілецької зброї.

Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 11 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У більш ніж половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність ворога».

Telegram Channel