Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В Китаї забороняють Різдво

Волинь-нова

В Китаї забороняють Різдво

Таким чином влада вирішили опиратись негативному впливу західної культури

Студентів китайського університету попередили, що Різдво святкувати заборонено. Таким чином влада намагається протистояти «згубним впливам західної релігії» на молодь, передає з посиланням на The Сhristianpost Газета 2000.

Мета заборони - «спрямувати комсомольців на зміцнення культурної ідентичності і допомогти їм протистояти впливу західної релігійної культури» 

«Останніми роками деякі молоді люди все більше і більше відчувають небезпечний вплив західної культури і способу життя. Вони сліпо захоплюються західними святами, особливо релігійними обрядами в переддень Різдва і на саме Різдво», - проголошує офіційна заява Комуністичного союзу молоді Шеньянського фармацевтичного університету. У заяві також говориться, що студенти союзу і різних студентських асоціацій не можуть брати участь в різдвяних святах і богослужіннях. Мета заборони - «спрямувати комсомольців на зміцнення культурної ідентичності і допомогти їм протистояти впливу західної релігійної культури». У деяких містах під заборону також потрапили різдвяні шкільні та дитсадкові ранки.

Telegram Channel