Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Яке перемир’я в АТО? На Світлодарській дузі снайпер убив нашого воїна... (Відео)

Героям слава!

Фото прес-центру штабу АТО.

Волинь-нова

Яке перемир’я в АТО? На Світлодарській дузі снайпер убив нашого воїна... (Відео)

Російсько-окупаційні війська зривають домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят, яке мало розпочатися 23 грудня у районі проведення антитерористичної на території Донецької та Луганської областей вздовж лінії розмежування сторін

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, впродовж минулої доби зафіксовано 3 факти порушення перемир’я з боку бойовиків.

Російсько-терористичні війська вчора вдень цинічно обстріляли підрозділи Збройних Сил України, які виконують завдання поблизу Луганського, Авдіївки та Лебединського. Такі підступні дії російських найманців свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту та демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню.

Він отримав поранення не сумісне з життям у районі Світлодарської дуги.

На жаль, внаслідок ворожого снайперського пострілу загинув один військовослужбовець Збройних Сил України. Він отримав поранення не сумісне з життям у районі Світлодарської дуги. Висловлюємо співчуття рідним і близьким воїна, який віддав життя за Батьківщину.

Підрозділи Збройних Сил України у районі проведення АТО забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін та дотримуються Мінських домовленостей.

 

Telegram Channel