Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Таємний Санта: Білл Гейтс послав подарунки випадковому користувачу Reddit

Мільярдер приєднався до «миколайчиків» у 2013 році.

Фото © VietteLLC .

Волинь-нова

Таємний Санта: Білл Гейтс послав подарунки випадковому користувачу Reddit

«У коробку, яку я отримала, могло поміститися п’ятеро таких, як я», – написала дівчина під ніком VietteLLC

Білл Гейтс подарував подарунки незнайомому користувачеві Reddit у рамках щорічної акції Секретний Санта, інформує «Новое время».

Цього року подарунки від мільярдера отримала дівчина під ніком VietteLLC. Оскільки вона дуже любить котів, саме цим вирішив скористатися Гейтс і подарував їй двометрову мֹ’яку іграшку кота Pusheen, традиційно своє фото з подарунками, вітальну листівку і ще багато іншого.

Кожен від такого закричав би.
Кожен від такого закричав би.

 «У коробку, яку я отримала, могло поміститися п’ятеро таких, як я», – написала дівчина. Вона також опублікувала листівку, в якій Гейтс побажав їй щасливого Різдва і висловив надію, що вона буде рада найбільшому коту, якого він зміг знайти.

У 2016 році мільярдер подарував Xbox, кулінарну книгу, кулінарні рукавички і «спільний» портрет.

За словами дівчини, найбільш зворушливим подарунком стали пожертвування від імені дівчини в три її улюблених благодійні організації із захисту котів. Крім того, в коробці були книги про котів, Доктора Хто і бізнес (щоб допомогти їй із стартапом), снігова куля з котиком, лялька Дарума, листівки і ще багато іншого, де Гейтс залишив особисті послання.

Вау, побажання від самого Білла Гейтса!
Вау, побажання від самого Білла Гейтса!

 Соціальний новинний сайт Reddit проводить всесвітню акцію Секретний Санта з 2009 року, а Білл Гейтс приєднався в 2013. У 2016 році мільярдер подарував Xbox, кулінарну книгу, кулінарні рукавички і «спільний» портрет.
 

Telegram Channel