Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Підірвали машину відомого харківського поліцейського

Волинь-нова

Підірвали машину відомого харківського поліцейського

За даними джерел, під автомобіль було закладено чотири гранати. Одна з них і вибухнула сьогодні вранці, ще три - не вибухнули

У центрі Харкова, на вулиці Культури сьогодні вранці був підірваний автомобіль Dodge начальника відділу оперативних розробок в східному регіоні Миколи Черьомухіна

Цю інформацію підтвердили джерела в правоохоронних органах Харківської області, передає «Цензор.НЕТ».

У ЗМІ неодноразово публікувалися журналістські розслідування, в яких говорилося про можливу причетність Черьомухіна до організованої злочинності.

Пошкоджений автомобіль виявив сам Микола Черьомухін, коли вийшов з дому.

Як повідомляє на своїй сторінці в Фейсбуці харківський журналіст В'ячеслав Маврич, постраждалих в результаті вибуху немає. Але пошкоджено сім автомобілів, що стояли неподалік. Сам Черьомухін присутній на місці вибуху, але подію не коментує.

Микола Черьомухін відомий в місті ще з 90-х - тоді він був начальником карного розшуку міста і був депутатом міської ради. У ЗМІ неодноразово публікувалися журналістські розслідування, в яких говорилося про можливу причетність Черьомухіна до організованої злочинності, його зв'язки із загиблим лідером «Цитаделі» Євгеном Жиліним. Мер Харкова Геннадій Кернес звинувачував Черьомухіна в організації замаху на себе. Крім цього його звинувачували в груповому згвалтуванні. Варто зазначити, що він також працював першим заступником глави СБУ Харківської області.

У липні 2016 року декілька громадських організацій звернулася до силовиків з офіційним зверненням, у якому зажадали «розслідувати» діяльність проросійського організованого злочинного угруповання, яке діє в Харківській області і на сході України і його керівника Миколи Черьомухіна».

Telegram Channel