Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку нетверезий водій втікав від копів

Волинь-нова

У Луцьку нетверезий водій втікав від копів

Посеред білого дня, з перевищеною в 9 разів нормою алкоголю в крові, без номерного знака, - нетверезий водій міг заподіяти шкоду невинним людям, але цьому запобігли своїми професійними діями патрульні

Учора, екіпаж отримав повідомлення про пошкодження огорожі на кільці Соборності-Гордіюк, повідомляє Патрульна поліція Луцька у «Фейсбуці». На місці події винуватця пригоди не виявили, однак були уламки автомобіля та номерний знак.

Огляд у присутності свідків на стан сп’яніння показав 1, 80 проміле, що в 9 разів вище норми.

Згодом, оформляючи неподалік іншу ДТП, патрульні помітили транспортний засіб, який міг бути причетним до пошкодження огорожі. Правоохоронці подали вимогу про зупинку, однак водій BMW почав їхати в бік вулиць Конякіна-Карбишева. «Подальших вимог про зупинку водій не виконував. Втікаючи від нас, мало не збив мотоцикліста, міг скоїти наїзд і на інших учасників дорожнього руху. Однак, буквально через 10 хвилин, ми таки заблокували його у дворі будинку по вулиці Конякіна», - розповідає про денну пригоду командир 1 роти Олександр Оліферчук.

Огляд у присутності свідків на стан сп’яніння показав 1, 80 проміле, що в 9 разів вище норми. Патрульні встановили, що 5 грудня цього 31-річного порушника вже притягували до відповідальності через керування в стані сп’яніння, відповідно, він не мав посвідчення водія. Цього разу особа отримала 5 протоколів та 1 постанову, у тому числі, за пошкодження дорожньої споруди, залишення місця ДТП і невиконання вимог про зупинку.

Telegram Channel