Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 Ковельський район став багатшим на 3 освітніх заклади

Волинь-нова

Ковельський район став багатшим на 3 освітніх заклади

Тут відкрито дитсадок у селі Радошин та дві (нову та оновлену) школи у Вербці та Дубовому

Усі храми науки та знань відкрив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик спільно із командою однодумців та ковельською громадою, повідомляє Центр розвитку місцевого самоврядування у Волинській області.

А працювати було заради чого: усміхнені дитячі обличчя, радість в очах батьків та вчителів.

- Ремонт і відновлення школи – це найперше заслуга мешканців громади, батьків, вчителів, - сказав Володимир Гунчик.

Приміщення освітнього закладу потребувало грунтовного капітального ремонту, тож було зроблено чимало: повністю перекрито дах, утеплено фасад, встановлено огородження, покращено благоустрій довколишніх територій.

– Дубівська громада створена зовсім нещодавно, однак ви активно дбає про свій добробут. Ремонт і відновлення школи – це найперше ваша заслуга, мешканців громади, батьків, вчителів. На прикладі вашої громади можна переконатись, що процеси, які проходять сьогодні в Україні, реформи – це не просто слова, а конкретні справи. Напередодні Нового року та різдвяних свят бажаю усім вам бути здоровими, успішними, шанобливими. Нехай в усіх ваших родинах буде добробут і радість, – звернувся до присутніх Володимир Гунчик.

Дубівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – опорний заклад громади, де навчається майже три сотні дітей. Тож потреба у якісних умовах здобуття знань більше ніж актуальна. Для виконання робіт залучали кошти субвенції з Державного бюджету місцевим на розвиток інфраструктури ОТГ та самої громади.

Telegram Channel