Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин випросив у Святого Миколая звільнення з полону

Волинь-нова

Волинянин випросив у Святого Миколая звільнення з полону

З полону звільнено ще одного нашого земляка - Володимира ГІзуна

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила волонтерка Наталія Попова.

Володя Гізун з Любохин Старовижівського району служив у 56-й бригаді. В полоні він провів 2 роки.

«Вчора його не було в списках на звільнення... Вночі перед обміном в камеру зайшли ордловці і сказали: «Готуйся на завтра! Питаю у Вови: «Як так могло статися?.. Відповідає: Молився Господу. Молився Миколі Угоднику.. Просив диво..., пише волонтерка. – Це дійсно справжнє диво.. Адже Гізуна немає навіть в офіційних списках звільнених!... Дякую, Господи.. Дякую, Миколо Угоднику». За словами Наталії Попової, після неймовірної зустрічі в Бориспілі, глибоко вночі всіх звільнених з родинами доставлено по медзакладах - військових у військовий Шпиталь, цивільних - у Феофанію. Там їх чекали лікарі і волонтери.
Всіх було одразу розподілено по відділеннях на обстеження, лікування та відпочинок. «Ранком починаються аналізи, обстеження та робота зі спеціально підготовленими психологами, вирішення юридичних питань... Всі дуже хочуть додому, але погоджуються лишитися...

Вчора його не було в списках на звільнення... Вночі перед обміном в камеру зайшли ордловці і сказали: «Готуйся на завтра!»

Всі родини , що зустрічали , забезпечені державою вже другу добу житлом в отелі , транспортом та харчуванням», - розповіла Наталія Попова.

Telegram Channel