Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дід Мороз пообіцяв луцькому Палацу учнівської молоді новий автобус

Волинь-нова

Дід Мороз пообіцяв луцькому Палацу учнівської молоді новий автобус

Під час святкового новорічно-різдвяного концерту 28 грудня у Палаці учнівської молоді гостей привітав радник Луцького міського голови, депутат міськради Ігор Поліщук та повідомив, що Ігор Палиця готує для вихованців особливий подарунок

«Дуже приємно, що в нашому місті є заклад, де працюють такі талановиті викладачі та вихованці. Від щирого серця дякую колективам за їхню діяльність та батькам, що приділяєте час та виховуєте дітей. Ми знаємо про одну з головних потреб ПУМу – автобус, аби діти мали змогу їздити на фестивалі, концерти та змагання. Про це я поговорив із Ігорем Петровичем Палицею, зокрема розповів, що ця проблема вже існує роками. І вона буде вирішеною – Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» купить для Палацу учнівської молоді автобус. Напередодні свят усіх вас вітаю! Бажаю міцного здоров’я, злагоди, миру, родинного затишку та Божого благословення на добрі справи й успіху та процвітання нашому місту», - звернувся до присутніх Ігор Поліщук, повідомляється на сайті Луцької міської ради.

Проблема буде вирішеною – Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» купить для Палацу учнівської молоді автобус.

Директор Палацу учнівської молоді Степан Сидорук подякував Ігорю Поліщуку та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за підтримку.

«Від імені багаточисленного колективу дітей та педагогів дякуємо за щиру увагу та турботу про наш заклад. Дійсно, потреба – гостра, адже старому автобусу вже 35 років і не відповідав необхідним вимогам. Виступи наших творчих колективів пов’язані з виїздами за межу Луцька, області та й країни. Тільки цього року ми побували у Білорусі, Польщі, Києві, Вінниці. Тому це дуже потрібний та цінний для нас подарунок», - подякував Степан Сидорук.

Telegram Channel