Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ще й вогонь погуляв у зруйнованому Любешівському коледжі

Нове життя

Волинь-нова

Ще й вогонь погуляв у зруйнованому Любешівському коледжі

Учора ввечері у приміщенні Любешівського технічного коледжу Луцького національного технічного університету сталося загорання. На місці працювали пожежники

Як повідомили у прес-центрі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області, на місце пригоди виїжджали дві машини 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів і місцева пожежна охорона села Седлище. Пожежа була ліквідована менш як за годину. Вогнем знищено пластикове оздоблення у вестибюлі на першому поверсі площею 200 квадратних метрів. Ймовірна причина загорання — необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Нагадаємо, що минулого літа 8 серпня у цьому навчальному закладі обвалилася стіна. За попередньою версією, це могло статися через неправильно проведені ремонтні роботи у приміщенні, яке коледж здає в оренду аптеці (там міняли старі вікна на металопластикові). Навчальний процес не зірвався — розпочався вчасно, 1 вересня. Для занять були використані кімнати гуртожитку.

Вогнем знищено пластикове оздоблення у вестибюлі на першому поверсі площею 200 квадратних метрів. Ймовірна причина загорання — необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

А ось відносно відновлення зруйнованого приміщення, то, як стало відомо, за клопотанням ректора Луцького національного технічного університету Петра Савчука, укладено угоду з «Волиньпроектом», який розробляє проектно-кошторисну вартість робіт, які потрібно виконати. 

Telegram Channel