Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Володимир-Волинському районі придбали житло для дитини-сироти

Волинь-нова

У Володимир-Волинському районі придбали житло для дитини-сироти

Забезпечувати помешканням дітей, які позбавлені батьківського піклування, які опинилися у важких життєвих умовах, – це обов’язок держави

Як інформує відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації Володимир-Волинської районної державної адміністрації  у «Фейсбуці», цьогоріч розпочала свою дію районна соціальна Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2017-2021 роки, яка принесла уже свої позитивні результати. Зокрема, у цьому місяці уже одна особа із числа дітей-сиріт отримала власне житло.

Соціальне житло придбане у селі Хобултова. Його вартість - майже 171 тисяч гривень. 85 тисяч - це субвенція із обласного бюджету та 85 тисяч 761 гривня виділені з районного бюджету.

- Соціальне житло придбане у селі Хобултова, вихідцем якого є новий власник будину, - зазначив начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олександр Смоляр.- Його вартість - майже 171 тисяч гривень. 85 тисяч - це субвенція із обласного бюджету та 85 тисяч 761 гривня виділені з районного бюджету.
При цьому, голова райдержадміністрації Наталія Василець висловила сподівання на те, що з придбанням цього помешкання хлопець, на долю якого випало чимало випробувань, буде впевненіше почувати себе та будувати плани на майбутнє, адже, коли людина отримує власний будинок – це дає поштовх до нового життя.

Telegram Channel