Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Більше 2 тисяч правоохоронців щодня охоронятимуть Донеччину на новорічні свята

Волинь-нова

Більше 2 тисяч правоохоронців щодня охоронятимуть Донеччину на новорічні свята

Від сьогодні особовий склад поліції переведено на посилений варіант несення служби

Про це повідомив начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Юрій Горустович, передає УНН.

У прес-службі відзначили, що це означає, що вулиці, дорожні розв’язки, стратегічні об’єкти та в’їзди-виїзди в міста перебуватимуть під цілодобовим наглядом поліції. Допомогу у забезпеченні правопорядку надаватимуть військовослужбовці Нацгвардії.

Піші патрулі та автонаряди, групи реагування патрульної поліції, мобільні блокпости, а також екіпажі «копів» слідкуватимуть за правопорядком всередині населених пунктів. Щодня буде більше 2100 правоохоронців – всього 540 патрулів. Частину з них наближено до місць масового скупчення громадян та розташування головних новорічних ялинок.

У прес-службі відзначили, що це означає, що вулиці, дорожні розв’язки, стратегічні об’єкти та в’їзди-виїзди в міста перебуватимуть під цілодобовим наглядом поліції.

Вже напередодні новорічних свят вживаються необхідні превентивні заходи, аби вони пройшли у безпеці. Зокрема проводиться робота з вилучення нелегальної піротехнічної продукції, використання якої заборонено на території області згідно з розпорядженням голови Донецької військово-цивільної адміністрації.

Джерело: УНН

Telegram Channel