Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Визначили переможців конкурсу новорічної атрибутики «Святвечір»

Волинь-нова

Визначили переможців конкурсу новорічної атрибутики «Святвечір»

ВІн проходив у Володимирі-Волинському з 1 по 14 грудня

Про це повідомили у відділі організаційної роботи та управління персоналом апарату Володимир-Волинської райдержадміністрації.

З метою вивчення, збереження та популяризації традицій та звичаїв, пов’язаних зі святкуванням Нового року і Різдва Христового, з 1 по 14 грудня 2017 року в загальноосвітніх закладах відбувся районний конкурс новорічної атрибутики «Святвечір» у номінації «Новорічна ялинка». На конкурс були представлені роботи учнів тринадцяти шкіл: десяти шкіл І-ІІ та І-ІІІ ступенів і трьох шкіл І ступеня.

За оцінками журі переможцями цього районного конкурсу різдвяно-новорічної атрибутики стали:
- спільна робота Дуль Наталіни, Віжанської Катерини, Ушарук Ірини, учениць ЗОШ І-ІІІ ст. с. Березовичі під назвою «Новорічна красуня» (вчитель Шпига О.І.) – І місце;
- «Лісова красуня» Шимонюка Михайла, учня ЗОШ І-ІІІ ст. с. Хобултова (вчитель Тернавська Г.О.), «Красуня-ялиночка»- колективна робота учнів 4 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с .Хобултова (вчитель Шевчук М.А.) – ІІ місце;
- Луцюк Анастасія, учениця ЗОШ І-ІІ ст. с. Сусваль та її робота «Новорічна гостя» ( вчитель Радчук С. І.)- ІІІ призове місце.

На конкурс були представлені роботи учнів тринадцяти шкіл: десяти шкіл І-ІІ та І-ІІІ ступенів і трьох шкіл І ступеня.

Також з метою пропагування серед школярів бережливого ставлення до природи, розвитку дитячої творчості, виховання національного світогляду, формування практичних умінь з виготовлення новорічних композицій в загальноосвітніх закладах проведена і районна виставка-конкурс «Новорічний подарунок». У конкурсі взяли участь учні із дев’ятнадцяти шкіл. Творчі роботи відзначалися різноманітністю технік і форм виконання — тут були стилізовані ялинки і новорічні букети, різдвяні віночки та іграшки, колажі, форм-роботи та об’ємні сюжетні композиції. 
Переможці районного конкурсу взяли участь у обласній виставці-конкурсі «Новорічний подарунок», що відбулась 15 грудня у Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі.

За активність, різноманітність конкурсних робіт та творчий підхід учнівським колективам ЗОШ І ст. с. Вощатин, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Галинівка, ЗОШ І-ІІ ст. с. П’ятидні, та ЗОШ І-ІІ ст. с. Микитичі оголошено Подяки обласного управління освіти, науки та молоді.

Telegram Channel