Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Відвідайте новорічний благодійний ярмарок

Волинь-нова

Відвідайте новорічний благодійний ярмарок

Його 30-31 грудня на 1 поверсі гіпермаркету Там Там та ПортCity Lutsk у Луцьку організовує Волонтерських рух «Мeцeнaти для сoлдaтa»

Прибуток від   Новорічного благодійного ярмарку буде спрямований для дітей, у яких війна відібрала батька та безтурботне майбутнє. А це станом на 2018 рік – 221 дитина, віком від 3 місяців до 20 років! - пишуть організатори у «Фейсбуці».

Зробіть свій внесок у добру справу і зустріньте прийдешній 2018 рік з відчуттям благодаті.

«Завітайте до нас на ярмарок і запросіть своїх друзів: ви матимете нагоду придбати під ялинку різноманітні вироби від майстрів та безпосередніх виробників різноманітної продукції: солодощі, біжутерію, вишивку, картини тощо! А також - вашій увазі будуть представлені новорічні прикраси на ялинку, які зробили волонтери та друзі МдС і безпосередньо наші підопічні дітки під час різноманітних майстеркласів! Зробіть свій внесок у добру справу і зустріньте прийдешній 2018 рік з відчуттям благодаті! Адже ми впевнені, що придбані речі стануть гарним доповненням до вашого свята та додадуть позитивної атмосфери на весь період Новорічних і Різдвяних святкувань!» - закликають представники Волонтерського руху «Мeцeнaти для сoлдaтa». 

Telegram Channel