Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сонячні дітки Луцька колядували і відтворили історію народження Ісуса Христа

Волинь-нова

Сонячні дітки Луцька колядували і відтворили історію народження Ісуса Христа

Напередодні новорічно-різдвяних свят мав честь побувати у Волинській обласній громадській організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку (ВОГО «Даун-синдром»)

Про це насвоїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. За його словами, діти підготували для батьків і гостей невеличкий концерт — заспівали різдвяних пісень та за допомогою костюмів і різдвяної атрибутики відтворили історію народження Ісуса Христа.

На знак вдячності за співпрацю з міською владою голова правління ВОГО «Даун-синдром» Олена Мельник вручила чиновнику спеціальну відзнаку організації та подарунок- різдвяний вінок ручної роботи, виготовлений матерями разом з особливими дітками. 

Діти підготували для батьків і гостей невеличкий концерт — заспівали різдвяних пісень та за допомогою костюмів і різдвяної атрибутики відтворили історію народження Ісуса Христа.

«Дякую за чудову святкову виставу й за запрошення. Також дякую батькам цих діток за те, що створили громадську організацію, яка розвивається та постійно рухається вперед. Цього року у нас склалася гарна та результативна співпраця. У новому році ми реалізуємо ще багато чудових проектів. Допомагати та підтримувати дітей особливої долі - це наш обов’язок», - написав Ігор Поліщук.

Telegram Channel