Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Терорист, який захопив відділення «Укрпошти», звільнив жінок і дітей, – очевидці

MediaPort

Терорист, який захопив відділення «Укрпошти», звільнив жінок і дітей, – очевидці

У Харкові невідомий захопив поштове відділення «Укрпошти». На місці працюють вибухотехніки та переговірники

Близько 14:40 30 грудня до поліції надійшло повідомлення, що чоловік у масці увійшов до відділення з метою пограбування. За попередньою інформацією, на чоловікові вибухівка. У заручниках опинилися 9 дорослих та 2 дітей. Поліція оточила відділення. Також перекрито рух транспорту поряд із відділенням пошти, інформує «Громадське».

Основне питання – в тому, що він говорить, що не всі заручники були звільнені під час переговорів, які нещодавно відбулися.

Чоловік у камуфляжі, який охороняє периметр, каже, що, за його інформацією, вивели 4 жінок і 2 дітей, усередині залишилися кілька чоловіків, передає MediaPort. Водночас, поліція наразі не підтверджує звільнення людей. 

Начальник поліції Харківщини області Олег Бех повідомив в ефірі канал «112 Україна» повідомив, що вимоги чоловіка, який захопив заручників, можуть бути пов'язані з обміном заручників на Донбасі.

«Ми поки не розуміємо вимог. Основне питання – в тому, що він говорить, що не всі заручники були звільнені під час переговорів, які нещодавно відбулися», – сказав Бех.

На місці чергують вже 7 карет «швидкої».

Правоохоронці тримають зв'язок із людьми в приміщенні пошти телефоном, сказав «112-Україна» радник глави МВС Зорян Шкіряк. За їхніми словами, чоловік поводить себе не агресивно.

Telegram Channel