Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинські волонтери шукають лафету для транспортування пошкодженої на війні техніки

Волинь-нова

Волинські волонтери шукають лафету для транспортування пошкодженої на війні техніки

Підприємець, в якого орендували попередню – підвищив вартість оренди

Про це у «Фейсбуці» на сторінці спільноти «Волинь SOS» написав Дмитро Василенко. Він представив у соціальній мережі фото дев’яти авто, які Сергій Іванович за два місяці особисто транспортував для ремонту та за допомогою волонтерів відновив та відправив назад воювати.

«Хто ще не знає Дед Волинь? Це чи не єдина людина з Волині, яка щотижня (!) курсує на передову. Але трапилась халепа, добродій, який надавав лафету для транспортування побитої техніки з передка на ремонт у Луцьку, чомусь вирішив підняти орендну плату за лафету до 480грн за добу, а це 2500 грн. за поїздку, так це його право, так бізнес то бізнес, так тяжко жити, треба дітей кормити, а ця лафета «остання».

Сергій Іванович за два місяці особисто транспортував для ремонту та за допомогою волонтерів відновив та відправив назад воювати

Дмитро Василенко звернувся з проханням до представників діаспори, підшукати не дуже дорогу 5-метрову лафету. Гроші збиратимуть серед небайдужих українців. «Бізнес бізнесом, але треба лафету для постійної роботи. На сьогодні вже чекають розбиті в хлам автомобілі після вчорашніх осадів з граду», - пише волонтер.

 
 

 
Telegram Channel