Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Митці Любешівщини – знані і шановані

Волинь-нова

Митці Любешівщини – знані і шановані

Свідченням цьому є книга «Слава і гордість культури України», в якій описаний життєвий і творчий шлях випускників Волинського державного училища культури та мистецтв імені Ігоря Стравінського. Серед прізвищ випускників і жителі Любешова – заслужені працівники культури України – Ніна Дащенко та Карпо Оласюк

Аби ще раз подякувати своїм колегам за підтримку та настанови, напередодні новорічних свят працівники відділу культури Любешівської райдержадміністрації, за повідомленням сайту виконавчої влади району, спільно з начальником відділу Ольгою Гармонюк вирішили зробити Ніні Феодосіївні та Карпу Овдійовичу подарунок – презентували екземпляри книг «Слава і гордість культури України».

Книги були придбані за власної ініціативи та спільними коштами. Також один екземпляр книги буде переданий в центральну районну бібліотеку, щоб всі охочі мали можливість з нею ознайомитись.

Як зазначила Ольга Василівна, книги були придбані за власної ініціативи та спільними коштами. Також один екземпляр книги буде переданий в центральну районну бібліотеку, щоб всі охочі мали можливість з нею ознайомитись. В свою чергу, Ніна Феодосіївна та Карпо Овдійович подякували за теплі слова вітань та приємний подарунок.

 

 

Telegram Channel