Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Перу автобус зірвався зі 100-метрової висоти: півсотні загиблих

Волинь-нова

У Перу автобус зірвався зі 100-метрової висоти: півсотні загиблих

Трагічний випадок стався поблизу тихоокеанського узбережжя в провінції Уараль, що належить до перуанського регіону Ліма

У Перу сталася масштабна автокатастрофа з десятками жертв. У ніч проти середи, 3 січня, автобус з пасажирами зірвався зі 100-метрової висоти після того, як зіштовхнувся з вантажівкою. За даними місцевої поліції, унаслідок інциденту загинуло як мінімум 48 осіб, передає dw із посиланням на інформагенцію AFP. Ще шестеро потерпілих отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості й були доставленні гелікоптером до лікарень.

Автобус з пасажирами зірвався зі 100-метрової висоти після того, як зіштовхнувся з вантажівкою. За даними місцевої поліції, унаслідок інциденту загинуло як мінімум 48 осіб.

Падіння автобуса спричинило те, що вантажівка зіштовхнула транспортний засіб з проїжджої частини. У поліції не виключають, що кількість жертв може ще зрости. За словами очевидців, на момент трагедії автобус перевозив близько 55 пасажирів.

Водночас міністр транспорту і комунікацій країни Бруно Джуффра не виключає, що інцидент могло спричинити перевищення швидкості. Про це він написав у одному зі своїх постів у соціальній мережі Twitter, посилаючись на дані аналізу GPS-навігаторів, установлених на вантажівці та в автобусі.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на небезпечній ділянці гірської дороги, котру в народі прозвали «чортовою дугою». Цей відтинок дороги розташований неподалік від берегової лінії.

Telegram Channel