Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поліція розслідує ДТП за участю п’яного судді

dtp.kiev.ua

Поліція розслідує ДТП за участю п’яного судді

Учора поблизу столиці автомобіль Ford виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у автомобіль Renault, який від удару вилетів у кювет і перекинувся

Як повідомляли ЗМІ, за кермом автомобіля Ford перебував суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Дмитро Усатов.

Правоохоронці встановлюють механізм цієї дорожньо-транспортної пригоди. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Києва у Facebook.

Спецприлад драгер при проходженні освідування показав у жителя столиці 1,52 проміле.

«Слідчим управлінням київської поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - зазначено в повідомленні Нацполіції.

Близько 22:30 до поліції надійшло повідомлення про аварію на вулиці Оборони Києва. За викликом виїхали патрульні поліції та слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у м. Києві.

«У дорожньо-транспортну пригоду потрапили два автомобілі. Водії транспортних засобів госпіталізовані. За показами драгера - один із них був у стані алкогольного сп'яніння», - повідомляє Нацполіція.

Обоє водіїв отримали тілесні ушкодження, на місці події їм надавали допомогу бригади «швидкої», а потім їх доправили в лікарню.

У результаті автопригоди 39-річний мешканець Київської області - водій Renault Duster - госпіталізований із попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, підозра на перелом шийного відділу хребта, а 48-річний киянин - водій Ford Mustang - доставлений із закритою черепно-мозковою травмою.

«Спецприлад драгер при проходженні освідування показав у жителя столиці 1,52 проміле», - наголошується у повідомленні. До медичного закладу, де перебуває чоловік, викликали бригаду фахівців для проведення аналізу на вміст алкоголю.

Telegram Channel