Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Юні художники Ковеля показали новорічно-різдвяне диво

Волинь-нова

Юні художники Ковеля показали новорічно-різдвяне диво

Свої двері гостинно відкрив культурно-просвітницький центр для учасників та гостей дитячої виставки-конкурсу «Зимовий калейдоскоп»

Цього разу свято дитячої творчості за кількістю учасників побило всі рекорди. На конкурсі - доробки 350 дітей, які представили майже півтисячі малюнків і виробів декоративно-прикладного мистецтва, йдеться на сайті Ковельської міськради

Журі дуже важко було визначити найкращих авторів, адже в кожній роботі частинка душі, наполегливість і професіоналізм, креативність і бажання найвлучніше передати тему.

Дитячі роботи впродовж місяця даруватимуть море радості і позитиву всім, хто завітає на виставку у культурно-просвітницький центр. 

У результаті 85 талановитих та обдарованих конкурсантів були нагороджені грамотами та подарунками у різних номінаціях та вікових категоріях.

 

 Як розповіла неодноразова переможниця і призерка конкурсу Софійка Попіка, до речі, цьогоріч вона теж здобула перше місце, своїм малюнком вона хотіла донести і передати, що є таке радісне і чудове свято - Різдво. Вона зобразила голубів, які танцюють навколо різдвяної зірки. Колядники віншують. Усі радіють і торжествують. А ще дівчинка додала: «Я б хотіла цим побажати своїй країні миру та щастя, хорошого майбутнього, світлої долі».

Про призи для юних художників подбали організатори та меценати: благодійний фонд Івана Омелянюка «Майбутня Волинь - Україна», депутатська фракція Ковельської міської організації політичної партії «УКРОП» в міській раді, ТзОВ «Ковельська міська друкарня», ВО «Батьківщина», громадські діячі Наталія Дуброва та Микола Печенюк, підприємець Юрій Шлюєв.

Дитячі роботи впродовж місяця даруватимуть море радості і позитиву всім, хто завітає на виставку у культурно-просвітницький центр. 

Telegram Channel