Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Житловий будинок горів на Рівненщині (Фото)

Волинь-нова

Житловий будинок горів на Рівненщині (Фото)

4 січня о 10:10 за номером «101» до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт. Володимирець. На місце події відразу було направлено бійців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини

Вже за кілька хвилин рятувальники прибули на місце події, де з’ясувалося, що пожежа виникла всередині дерев’яного житлового будинку, повідомляє ДСНС. На той час всі приміщення були заповнені димом, тож вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Провівши бойове розгортання на гасіння пожежі рятувальники подали водяний ствол. На щастя, в будинку на час виникнення пожежі нікого не було, тож жертв внаслідок даної пожежі немає. Як виявилося, загоряння сталося в одній з кімнат біля опалювальної грубки. Пожежу рятувальники досить швидко локалізували, розібрали частину перегородки та опалювальної грубки всередині будинку та залили всі тліючі осередки. Крім цього вогнеборці оглянули горище з метою встановлення, чи пожежа не поширилася через перекриття. Близько години знадобилося рятувальникам, щоб остаточно ліквідувати пожежу. Як стало відомо пізніше, загоряння в житловому будинку виявили сусіди, які побачили, що дим іде не лише через димар, а й через нещільності у вікнах.

Загоряння сталося в одній з кімнат біля опалювальної грубки.

Внаслідок пожежі було знищено перегородку, опалювальну грубку, пошкоджено кімнати житлового будинку, перекриття, меблі, речі домашнього вжитку.

 

 Ймовірною причиною пожежі могло стати порушення правил пожеж пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Адже сама грубка була в тріщинах, що свідчило про те, що її ремонт не проводився вже досить тривалий період часу. На щастя, все закінчилося добре, оскільки постраждалих внаслідок пожежі немає, а житловий будинок від вогню повністю врятовано.

 
Telegram Channel