Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поспішайте стати учасником новорічно-різдвяного балу «Кришталева туфелька»

Волинь-нова

Поспішайте стати учасником новорічно-різдвяного балу «Кришталева туфелька»

Підготовка до новорічно-різдвяного балу «Кришталева туфелька» вийшла на фінішну пряму. Успішно завершився етап безкоштовних тренувань для усіх бажаючих навчитися танцювати вальс, полонез та польку. Проте генеральна репетиція дійства ще попереду. Вона відбудеться 11 січня

Нагадуємо, що для участі в святі може приєднатися будь-хто, пише Володимирська газета «Місто вечірнє». Потрібно лише придбати запрошення у касі культурно-мистецького центру або організаторів, внісши невеликий благодійний внесок. Тим, хто ще не придбав запрошення, варто поспішати, адже значна частина майбутніх учасників уже завчасно подбали про це.

Головною інтригою балу «Кришталева туфелька» залишається те, хто ж отримає головний приз свята. Чи «новачки», які уперто і завзято навчалися і тренувалися танцювати, чи професіонали, які мають досвід у танцях, але відсиджувалися вдома? А також, хто з учасників фотоконкурсу «Три весілля» поїде на відпочинок до Відня і Будапешту. 

 
 

  Також нагадуємо, що учасники свята обов’язково повинні бути одягнені згідно із дрескодом: кавалери - у костюм, фрак або смокінг і обов’язково з метеликом, а чарівні дами – у довгі вечірні сукні.

Головною інтригою балу «Кришталева туфелька» залишається те, хто ж отримає головний приз свята. Чи «новачки», які уперто і завзято навчалися і тренувалися танцювати, чи професіонали, які мають досвід у танцях, але відсиджувалися вдома? А також, хто з учасників фотоконкурсу «Три весілля» поїде на відпочинок до Відня і Будапешту. Наразі це невідомо. Таємниця буде відкрита під час самого свята.

З нетерпінням очікуємо усіх бажаючих прийняти участь у балі «Кришталева туфелька»!!!
На бал також можуть завітати люди, які абсолютно не вміють танцювати класичні танці. Адже бал – це не тільки танці, а й приємне спілкування, нові знайомства, насолода красою виступів співаків оперного жанру.

 

Telegram Channel