Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В Різдвяну ніч українські правоохоронці не відпочивали

Волинь-нова

В Різдвяну ніч українські правоохоронці не відпочивали

Заступник голови МВС прозвітував про ситуацію

В ніч з 6 на 7 січня майже в 14 тисячах храмах по всій Україні відбулися богослужіння, в яких взяли участь близько 5 мільйонів громадян, повідомляє департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України з посиланням на першого заступника голови відомства Сергія Ярового. Про це розповідає портал Капітал.

«Публічну безпеку і правопорядок біля храмів забезпечувало більше 18 тисяч співробітників Національної поліції і Національної гвардії. Ще близько 7 тисяч правоохоронців було задіяно в охороні громадського порядку на вулицях міст», - розповів С. Яровий під час наради з першим заступником голови Національної поліції - начальником кримінальної поліції В'ячеславом Аброськіним.

Співробітники Державної прикордонної служби оформили і пропустили понад 200 тисяч осіб та близько 47 тисяч транспортних засобів 

За його словами, в цілому святкові заходи пройшли без істотних порушень громадську безпеку і порядку. «Заходи пройшли без надзвичайних подій. Особовий склад Нацполіціі, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій, залучений до служби в різдвяну ніч, зі своїм завданням впорався. Правоохоронці працюватимуть в посиленому режимі до завершення всіх заходів», - сказав перший заступник міністра.

Він розповів, що підрозділи ДСНС здійснили 860 виїздів, а з боку прикордонного відомства на службі перебувало близько 8 тисяч осіб. «Співробітники Державної прикордонної служби оформили і пропустили понад 200 тисяч осіб та близько 47 тисяч транспортних засобів. При цьому прикордонники зафіксували 10 спрацьовувань бази Інтерполу і передали порушників в Нацполіцію», - повідомив С.Яровий.

Telegram Channel