Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Погода: вдень – близько 0, вночі – невеличкий морозець (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 9 січня.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: вдень – близько 0, вночі – невеличкий морозець (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Надії Голі сьогодні, 9 січня, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів

Вітер північно-східний, 5 – 10 метрів за секунду. Видимість – 1 – 3 км. Температура повітря по області вдень – від 1 градусу морозу до 1 градусу тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 9 січня було у 1991-му році – плюс 8,1 градуса, найхолодніше – 1987-го – мінус 31,3 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

Найтепліше 9 січня було у 1991-му році – плюс 8,1 градуса, найхолодніше – 1987-го – мінус 31,3 градуса.

Народний прогноз погоди:

9 січня вшановується пам’ять святого апостола Стефана, який проповідував, підкріплюючи істинність своїх слів знаменнями і чудесами. Зазвичай цей день був морозним: «Прийшов Стефан – на ньому червоний жупан».

Наші пращури помітили, якщо 9 січня сніг сипле з неба великими пластівцями, то найближчим часом варто очікувати негоди і відлиги.

Прогноз погоди на завтра:

10 січня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 3 до 8 градусів морозу, вдень – від 2 градусу морозу до 3 градусів тепла.

 

Telegram Channel