Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
АТО: поранено троє українських захисників (Відео)

Наші захисники були вимушені дати ворогу адекватну відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Фото перс-центру штабу АТО.

Волинь-нова

АТО: поранено троє українських захисників (Відео)

Темна половина минулої доби, починаючи з 19.00, у районі проведення АТО, пройшла без порушень режиму припинення вогню – вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу

Натомість, до того, російсько-окупаційні угруповання 6 разів порушували перемир’я. Про це інформує прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Луганському напрямку понад чотири години ворог обстрілював позиції української армії у районі Світлодарської дуги.

На Луганському напрямку понад чотири години ворог обстрілював позиції української армії у районі Світлодарської дуги. Спочатку бойовики з великокаліберних кулеметів, за підтримки 120-мм мінометів провокували оборонців Луганського та випустили неподалік цього населеного пункту близько півсотні боєприпасів, а згодом, з кулеметів та гранатометів, вели вогонь на підступах до Світлодарська.

На Донецькому напрямку окупанти стріляли з важких мінометів калібру 120-мм по захисниках Павлополя, а з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів – поблизу Талаківки. Довкола Новотроїцького противник також активізувався в обідній час. Здебільшого загарбники застосовували тут стрілецьку зброю, включно зі снайперською, а пізніше посилили тиск – додали гранатомети. У цьому районі наші захисники були вимушені дати ворогу адекватну відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів.

У наслідок ворожих обстрілів троє військовослужбовців Збройних Сил України зазнали поранень.

 

Telegram Channel