Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Шоумен Ігор Кондратюк заявив, що хіти Монатіка співати не можна

Волинь-нова

Шоумен Ігор Кондратюк заявив, що хіти Монатіка співати не можна

Монатік став переможцем конкурсу Music Awards у номінації «Танцювальний трек року»

Ігор Кондратюк в інтерв’ю «Главкому»  розкритикував вокальні дані луцького співака. «Премію «Співак року» я би поділив між Максом Барських та Олегом Винником. Їхні хіти співати можна. Хіти Монатіка співати не можна. Монатік – все-таки танцювальний геній року. І не лише цього, бо зараз вже й близько немає когось. Він переплюнув Ваню Дорна. Хтось дуже добре написав, що в основній номінації було троє співаків: Барських, Монатік і Винник. Але єдиний з них, хто вміє співати, це Винник. Ну, в тому сенсі, що вокальні дані Макса Барських і Діми Монатіка слабші. Але співак - це ж не тільки голос. Якби було так, то у нас би консерваторські люди були скрізь». 

Монатік от з Луцька співає російські пісні, він прекрасно володіє українською мовою, але пише російські тексти.

Окрім того шоумен зазначив, що ще довгий час або завжди в Україні буде дво-тримовна шоу-бізнесова спільнота, тому що багато людей думає російською мовою, і їм простіше писати вірші російською. Монатік от з Луцька співає російські пісні, він прекрасно володіє українською мовою, але пише російські тексти, каже Кондратюк.

За його словами, те, що російські співаки пішли з нашого ринку, звичайно, створило можливості для українських виконавців: давати концерти, отримувати аншлаги. Поштовх отримали і Тіна, і Оля Полякова, і Макс Барських, і Монатік, і «Бумбокс», і Джамала. «Ні в кого ж не було жодних сумнівів, що у нас є талановиті виконавці, які можуть мати свого глядача. А заборона на в’їзд окремим російським артистам, зіграла в плюс українському шоу-бізнесу. Вона однозначно повинна була бути. Бо інакше це неприродно, як неприродно те, що зараз Лорак сидить у Москві і вважається українською співачкою. Зміни громадянство і живи скільки хочеш там. Тому підвищення інтересу до української музики є природним явищем. Квоти я на ура сприймаю. Я взагалі не знаю, що відбувається на російському ринку з березня 2014 року. Чи вони там живі-здорові, що співають? Я не знаю, що співає Лорак і навіть не цікаво», - зізнався телеведучий.

Telegram Channel