Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Водія, що днями збив у Луцьку школярку і втік, знайшли

Волинь-нова

Водія, що днями збив у Луцьку школярку і втік, знайшли

Нагадаємо, що в понеділок, 8 січня, на проспекті Відродження в Луцьку невстановлений водій, керуючи автомобілем «Opel» темного кольору, здійснив наїзд на ученицю місцевої школи, котра переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Постраждалу госпіталізували у відділення реанімації. Водій з місця пригоди втік

Як повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, вчора поліцейські за допомогою небайдужих громадян знайшли у дворі одного із будинків на вулиці Даньшина у Луцьку автомобіль «Opel», на якому була скоєна дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські також встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 21-річний житель Луцького району.

Поліцейські також встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 21-річний житель Луцького району.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт або обмеження волі строком до трьох років.

Telegram Channel