Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мати восьми дітей народила трійню

Волинь-нова

Мати восьми дітей народила трійню

— Дітки — не капризні. Понаїдаються і сплять. Їм місяць від народження, а вже головки трохи тримають. Коника пасуть, — каже 40-річна Наталія Самаріна з міста Козятин на Вінниччині. 13 листопада народила здорову трійню — Гліба, Кирила й Кароліну. З чоловіком 54-річним Михайлом мають ще вісьмох дітей. Старшій Олені — 23 роки

Про це пише gazeta.ua. Жінка завагітніла трійнею через місяць після викидня.

— Це був четвертий викидень. Останнього разу відкрилася велика кровотеча. Врачі з того світу вернули, — Наталія витирає краєм рукава очі. — А в травні на день народження Сергія сусід бовтнув: "Не знаю, чи двойня, но тройня точно". Пошуткував. А оказалось — у воду дивився. За кілька днів на УЗІ показало три плода. Було таке состояніє, як хто кілком по голові влупив. Що з тими дітьми робити? Де третю цицьку взяти? Повернулася до стіни й запла­кала.

Чоловік думав, дурю його. Два місяці ходив сам не свій. Сам Міша має сестру-двійняшку.

Чоловік думав, дурю його. Два місяці ходив сам не свій.

— У місцевої влади попросили допомогти з житлом. Соціальні служби предложили хату в селі за 25 кілометрів від Козятина. Поставили умову — ми свою продаємо, а вони ще доплатять, — додає Наталія. — Та я не хочу. Там село в полі. Снігом замете. Школа не ясно де, лікарня — теж. Чоловікові далеко на роботу добиратися.

Михайло Самарін працює на хлібзаводі. Укладає хліб. Отримує мінімальну зарплату. Керівництво виділило по тисячі гривень на кожну новонароджену дитину.

— Чоловік получає хоч малі гроші, але може виписати додому задешево хліб, булочки, сухарики. Хліб почті на сім гривень дешевше. Я раніше вісім років працювала поштаркою, — говорить Наталія. — Тримаємо курей, пару качок. Свиней годували. Перед лікарнею покололи, аби вдома мали що їсти.

Telegram Channel