Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Скандал у Києві: біля лікарні «швидкої» замерзла людина

Волинь-нова

Скандал у Києві: біля лікарні «швидкої» замерзла людина

У Києві лікарня швидкої допомоги відмовилася прийняти побитого чоловіка без певного місця проживання

Це на своїй сторінці в Facebook стверджує керівник проекту dtp.kiev.ua Влад Антонов. За його словами, допомоги потерпілий у зв'язку з відсутністю грошей не отримав і помер від отриманих ушкоджень. "Зараз його мертве тіло лежить, акуратно зрушене до стінки. Чекаємо офіційну версію від МВС і МОЗу", - сказано в повідомленні.

Я сам був сотні разів свідком того, як лікарі надавали медичну допомогу цій категорії. Іноді мені було шкода лікарів. Скажу чесно - я навіть підійти іноді не міг близько

Пізніше на гучні звинувачення відповів глава наглядової ради швидкої медичної допомоги Києва Анатолій Велімовський. За його словами, чоловік за допомогою до лікарів не звертався. За його словами, пацієнти без певного місця проживання в цій лікарні - не рідкість, пише "Обозреватель".

«Вранці у ЛШМД був знайдений труп бомжа. На жаль, ця категорія в ЛШМД мало не живе. Їх привозять по швидкій, вони залишаються. Тому і труп бомжа у ЛШМД при мінусовій температурі - більш ніж імовірний...  Але навіщо писати, що людина звернувся, і, виходячи з того, що грошей у нього не було, йому не надали медичну допомогу? Я сам був сотні разів свідком того, як лікарі надавали медичну допомогу цій категорії. Іноді мені було шкода лікарів. Скажу чесно - я навіть підійти іноді не міг близько. Тому, шановні, дуже прошу: пишіть про лікарню правду. Хорошу або погану - але правду! І не брешіть», - написав зокрема Велімовскій.

 

 

 

Telegram Channel