Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українка – наймолодша учасниця престижного турніру

EPA/UPG

Українка – наймолодша учасниця престижного турніру

15-річна українська тенісистка пробилася в основу Australian Open, ставши наймолодшою учасницею турніру

Чинна чемпіонка юніорського Australian Open 15-річна українка Марта Костюк пробилася в основну сітку дорослого турніру, здолавши три раунди кваліфікації. У фінальному колі відбіркового турніру українська тенісистка, яка на даний момент займає 521-й рядок у рейтингу WTA, обіграла 126-ю ракетку світу чешку Барбора Крейчікову з рахунком 6:3, 5:7, 6:0. Про це розповідає Новое Время.

Костюк стала четвертою чинною чемпіонкою юніорського Australian Open за 18 років, якій вдалося пробитися в основу дорослого турніру 

Костюк стала четвертою чинною чемпіонкою юніорського Australian Open за 18 років, якій вдалося пробитися в основу дорослого турніру. Відзначимо, що 15-річна українка стала наймолодшою ​​учасницею Australian Open. Для Костюк це перша участь в дорослому турнірі Великого шолома. Першою суперницею українки в основі стане 25-а сіяна китаянка Шуай Пенг.

Нещодавно перша ракетка України Еліна Світоліна представила свою форму, в якій виступить на першому в році турнірі Великого Шолома Australian Open. Українка зіграє в наряді з колекції Nike Team бежевого кольору.

Australian Open стартує 15 січня. Першою суперницею Світоліної стане сербка Івана Йоровіч. Також Україну в основі Australian Open в жіночому одиночному розряді представлятимуть Леся Цуренко, Катерина Бондаренко і Катерина Козлова.

Telegram Channel