Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Усіх шанувальників баскетболу чекає надзвичайне видовище

Волинь-нова

Усіх шанувальників баскетболу чекає надзвичайне видовище

Південь зіграє проти Півночі в Матчі зірок Української Суперліги

Федерація баскетболу України розповіла, яким буде Матч усіх зірок Суперліги, що відбудеться в Миколаєві 27 січня, повідомляє Кореспондент.

У поточному сезоні команди традиційно будуть розділені за географічною ознакою: Північ проти Півдня. В команду Півночі увійдуть представники нинішнього чемпіона Будівельника, впевненого лідера сезону Дніпра, Черкаських Мавп, Політехніка. За Південь зіграють представники «домашньої» команди турніру МБК Миколаїв, а також БІПА, Хіміка та Запоріжжя.

Матч усіх зірок пройде 27 січня в Миколаєві, початок о 14:00 

Як повідомляє офіційний сайт ФБУ, учасників матчу обиратимуть вболівальники, капітани команд і організатори. Стартову п'ятірку назвуть розподіливши голоси вболівальників, а також капітанів кожної з чотирьох команд, які входять в команду учасників Матчу усіх зірок. Ще п'ять учасників команди визначать майбутні тренери команд, а ще двох гравців оберуть організатори турніру.

Програма Матчу усіх зірок розпочнеться з традиційних конкурсів: дриблінгу, трьохочкових кидків і слем-данків. У змаганнях з трьохочкових і дриблінгу братимуть участь і представниці жіночої Суперліги. Матч усіх зірок пройде 27 січня в Миколаєві, початок о 14:00.

Telegram Channel