Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Хоч конкурс оголошуй: у якому ще клубі працює стільки професіоналів з душею Волині?

Волинь-нова

Хоч конкурс оголошуй: у якому ще клубі працює стільки професіоналів з душею Волині?

У Луцьку кружляла «Різдвяна заметіль» талантів

Луцький РБК привітав своїх шанувальників з Новим роком професійним дійством за участю лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів. Адже стільки талановитих артистів, як у цьому невеличкому за розмірами клубі-рукавичці ще треба пошукати.

Українські традиції святкування трьох празників мають давню історію, і як чудово проводити їх у сімейному колі! Саме так запропонували ведучі дійства - актори студії ГаРмИдЕр Руслана та Павло Порицькі, які зіграли батьків, та Юліана Монатік у ролі донечки.

Різдвяна ніч - найчарівніша у році, тому до дружної родини завітали не просто колядники, а професіонали. Народний камерний хор працівників культури Луцького району (керівник Володимир Єфіменко) розпочав концерт колядкою «В Вифлеємі юдейськім».

Актори студії ГаРмИдЕр Руслана та Павло Порицькі зіграли батьків, а Юліана Монатік - донечку.

Дивная новина про народження Богодитяти, висловлена справжнім витвором українського народу – колядкою, вже бентежила душу. А тут ще й у супроводі бандури прийшли й заспівали чудові молодички з народного вокально-інструментального тріо «Лелія» (керівник Ольга Чуріна). «Щодрий вечор» у їхньому виконанні запевняв, що саме щире зичення добра стільки віків заряджає нас позитивом.

Сучасні обробки давніх щедрівок та популярні пісні лунали від народних вокальних гуртів «Аколада» (керівник Вікторія Гурська) та квартету «Нота-нео» (керівник Аліна Степанюк). Дівчата переконували, що новорічними ночами можна знайти найпалкіше кохання. «Нота-нео» заспівали ще й дитячу пісеньку, яка витримала популярність протягом 120 років - «У лісі, лісі темному».

Про щасливий новий рік співали і лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів Галина Конах та її вихованці - вокальна студія «Соловей», і солістка Тетяна Нечипорук.

Тішили глядачів зразкова вокальна студія «Зернятко» (керівник Алла Опейда) та зразковий ансамбль сучасного танцю «Антарес» (керівник Вікторія Лех).

Заслужений працівник культури України В’ячеслав Судима побажав завжди усміхатися і виконав пісню Віталія Іваницького та Павла Зіброва.

Кульмінацією свята стала прем’єра пісні «Душа моєї рідної Волині» від вокального дуету Алли Опейди та В’ячеслава Судими «Душа Волині».

Скільки у наших серцях житиме любов і віра, стільки й сходитиме на небі зоря, переконували вихованці Алли Опейди. Затишно було глядачам в атмосфері сімейного свята, яке створили ведучі дійства. Вони побажали усім і одне одному, щоб проблеми були дрібними, як макове зерня, а подружжя жили у злагоді й мирі, як дві половинки горішка. І, повірте, ці побажання неодмінно здійсняться, адже ночі зараз чарівні...

Кульмінацією свята стала прем’єра пісні «Душа моєї рідної Волині» від вокального дуету Алли Опейди та В’ячеслава Судими «Душа Волині».

Душа моєї рідної Волині – це мова й пісня солов’їні,

Бабусина одвічна казка і материнська ніжна ласка.

Слухачів зачепили і проникливі слова, і мелодія, й чудові голоси виконавців зі співочою душею. І хоч артисти попрощалися на завершення дійства, та запевнили, що вже чекають на нові зустрічі.

 
Telegram Channel