Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чому пацієнти Волинського дитячого медичного об'єднання у свята не нудьгували?

Волинь-нова

Чому пацієнти Волинського дитячого медичного об'єднання у свята не нудьгували?

Чимало милосердних людей відвідували лікувальні заклади, вітали і дарували гостинці

На Різдво в обласній дитячій клінічній лікарні побувала Людмила Лонюк, голова Волинського благодійного фонду «Дитяча місія. Україна», привезла щедрі подарунки для закладу та хворим діткам. Зокрема, передала нові ліжечка для новонароджених, а також солодощі та іграшки для малечі. Гарними колядками, віншуваннями звеселив серця пацієнтів та працівників лікарні самобутній художній колектив з участю народного артиста України Василя Чепелюка.

Дітвора щиро раділа та дякувала за вітання, фрукти та солодощі, а батьки та персонал тішилися подарованою санаторію мікрохвильовою пічкою.

А начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига відвідав вихованців санаторію «Дачний». Такі зустрічі вже стали доброю традицією. Дітвора щиро раділа та дякувала за вітання, фрукти та солодощі, а батьки та персонал тішилися подарованою санаторію мікрохвильовою пічкою.

Давні друзі з ВОГО «Ми плюс» потішили малечу ляльковою виставою «Крижинка». Майстерне виконання акторів, живе спілкування, щирі слова вітань від голови ВОГО «Ми плюс» Сергія Семенюка , подарунки від гостей в рамках акції «Чужих дітей не буває» надовго запам'ятаються глядачам.

Відвідали хлопчиків і дівчаток, які відновлюють здоров'я у «Дачному», і представники Укргазбанку, вони завітали із солодощами, фруктами, іграшками та щирими різдвяними вітаннями. Під час спілкування з головним лікарем санаторію Олегом Лопатіним гості цікавились діяльністю закладу та домовились про подальшу співпрацю.

 

 

Telegram Channel