Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Минулого року у Луцьку одружилися 1872 пари

Волинь-нова

Минулого року у Луцьку одружилися 1872 пари

Майже 80 відсотків шлюбів зареєстровано в урочистій обстановці

Протягом 2017 року у Луцьку зареєстровано 1872 шлюби з використанням різноманітних елементів урочистості

Про це повідомила начальник Луцького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Тамара Калинович на сторінці Головного територіального управління юстиції у «Фейсбуці». У 2017 році у Луцькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції зареєстровано 1872 шлюби. Майже 80 відсотків шлюбів зареєстровано в урочистій обстановці.

Луцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану всіляко заохочує молодих людей для утворення сім’ї – може провести церемонію одруження вдомачи за його межами: у замку Любарта, в ресторані чи кафе, біля річки чи озера.

Луцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану всіляко заохочує молодих людей для утворення сім’ї – може провести церемонію одруження вдомачи за його межами: у замку Любарта, в ресторані чи кафе, біля річки чи озера. За бажанням наречених обряд може бути проведений по індивідуальному сценарію. Також представники рацсу організовують перший передвесільний обряд – заручини, або ж святкування ювілейного весілля.

Telegram Channel