Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 У Луцьку оголосили Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка на тему праці

Волинь-нова

У Луцьку оголосили Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка на тему праці

Чекають роботи юних художників до лютого

З метою популяризації охорони праці, привернення уваги суспільства до існуючих проблем у цій сфері, а також з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці у цьому році оголошено щорічний Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка. Він проводиться редакцією журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці і складається з двох етапів. Перший — регіональний, розпочався в грудні 2017 року і триватиме до лютого 2018-го. Другий відбуватиметься цьогоріч у березні—квітні: фінал та оголошення переможців.

Учасниками конкурсу можуть бути учні, вихованці середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів трьох вікових груп: перша група — автори робіт віком від 6 до 11 років, друга — від 11 до 14.

Конкурс проводиться за напрямком художньої творчості — малюнок. Роботи повинні бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки (ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському і лісовому господарствах, медичній сфері, будівництві, транспорті).

Учасниками конкурсу можуть бути учні, вихованці середніх ЗОШ, коледжів, училищ, художніх, позашкільних навчальних закладів трьох вікових груп: перша група — автори робіт віком від 6 до 11 років, друга — від 11 до 14.

Малюнки для підведення підсумків на регіональному рівні надсилати до 15 лютого до управління Держпраці у Волинській області за адресою: м. Луцьк, вул. Кравчука, 22-В.

 

Telegram Channel