Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Злодій не зміг заховатися від своєї жертви

Волинь-нова

Злодій не зміг заховатися від своєї жертви

Повідомлення, що невідомий проник та територію приватного господарства в селищі Млинів Рівненської області і скоїв крадіжку, надійшло до поліції учора, 16 січня, близько 20 години

Зловмисника спіймали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, інформує «ЧаРівне» з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Автомобіль «Toyota Hilux» стояв незамкнений на подвір’ї господарства 49-річного приватного підприємця. Невідомий проник до салону іномарки та викрав гаманець із 3486 гривнями, 65 євро та 110 польськими злотими, відеореєстратор, ключі та посвідчення водія. Злодій, якого помітив син власника, почав утікати.

Затриманому може загрожувати позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Власник господарства одразу повідомив до поліції та покликав на допомогу своїх місцевих товаришів. Упіймали зловмисника на території сусідньої новобудови, де він заховався між бетонними блоками.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, вилучила все викрадене. Грабіжником виявився 27-річний житель села П’яннє, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців за викрадення авто, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

«За фактом грабежу поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника Млинівського відділення поліції – начальник слідчого відділу Тарас Гутюк. — Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу».

Затриманому може загрожувати позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Telegram Channel