Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинські рятувальники спільно із рибоохоронним патрулем провели рейд на озері у Нововолинську

Волинь-нова

Волинські рятувальники спільно із рибоохоронним патрулем провели рейд на озері у Нововолинську

Говорили про заходи безпеки на льоду

17 січня співробітники Нововолинського міського відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з працівниками рибоохоронного патруля  провели інформаційний рейд  на Нововолинському міському озері щодо заходів безпеки на льоду. Про це повідомляє ДСНС України у Волинській області

Під час рейду рятувальники інструктували громадян щодо правил безпечної поведінки на  льоду. Обираючи такий вид зимового відпочинку, вони рекомендували громадянам переконатися у міцності льоду, не робити поруч багато ополонок, радили завжди мати напоготові засоби порятунку  – довгу мотузку або палицю, а також застерегли від зловживання алкоголем та нагадали, як самотужки вибратися з крижаної пастки, та як врятувати людину, яка провалилася під лід. 

Крім того, співробітники ДСНС поінформували громадян, що у зв’язку із очікуваним підвищенням температури у найближчі дні зросте й ризик перебування на кризі.

Під час рейду рятувальники інструктували громадян щодо правил безпечної поведінки на  льоду. Обираючи такий вид зимового відпочинку, вони рекомендували громадянам переконатися у міцності льоду, не робити поруч багато ополонок, радили завжди мати напоготові засоби порятунку  – довгу мотузку або палицю, а також застерегли від зловживання алкоголем

Кожному з рибалок рятувальники вручили пам’ятки з правил безпечного зимового відпочинку та інструкцією порятунку потопаючих в критичних ситуаціях на льоду.

 

Telegram Channel