Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Любешівщині роз’яснювали, чим може обернутися зарплата в конверті

Волинь-нова

На Любешівщині роз’яснювали, чим може обернутися зарплата в конверті

З метою роз’яснення безробітним особливостей законодавства щодо працевлаштування та забезпечення позитивних зрушень у сфері трудових відносин провідний юрисконсульт Любешівського центру зайнятості Надія Боснюк та головний спеціаліст Любешівського бюро з надання безоплатної вторинної правової допомоги Едуард Гречко провели семінар «Легальна зайнятість»

Під час семінару Едуард Гречко, повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбуці» Любешівський центр зайнятості, розповів присутнім про відмінність трудового договору і цивільно-правової угоди. Надія Боснюк поінформувала про негативні наслідки неофіційного працевлаштування, види шахрайства, з якими стикаються особи при працевлаштуванні.

Легальне оформлення трудових відносин – це захист соціальних та трудових прав і гарантій громадян.

Крім того, фахівці наголосили, що для забезпечення свого майбутнього найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин. Адже така зайнятість – це захист соціальних та трудових прав і гарантій громадян. Тобто слід відмовлятися від заробітної плати «в конверті» та обирати офіційне працевлаштування.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel