Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З таким пластирем можна і до літа готуватися

LogicInk

З таким пластирем можна і до літа готуватися

Хитрий пристрій підкаже, коли необхідно припиняти «підсмажуватись»

LogicInk UV — це пластир зі смужками, які нанесено спеціальним чорнилом, що змінює колір під впливом сонячного проміння. Наклейки у вигляді двох концентричних кіл або прямокутника з двома смужками — нагадують тимчасові татуювання. На них, як і на шкіру, можна наносити сонцезахисний крем. Під сонячним промінням одна зі смужок одразу змінює колір на фіолетовий, відтінок якого залежить від інтенсивності випромінювання. Про це розповідає Вокруг Света.

 Як тільки все відрізки стають рожевими, пора переходити в тінь — це означає, що ви вже отримали свою щоденну норму ультрафіолету

Інша смужка або коло складається з трьох відрізків, які поступально змінюють колір від фіолетового до яскраво-рожевого — спочатку один, потім два, потім все три — в результаті впливу ультрафіолетових променів. Як тільки все відрізки стають рожевими, пора переходити в тінь — це означає, що ви вже отримали свою щоденну норму ультрафіолету.

Американська компанія LogicInk планує почати випуск продукції в другому кварталі цього року. Вартість наклейок, що попереджають про небезпеку отримання підвищеної дози ультрафіолету, який сприяє ранній появі зморшок і підвищує ризик розвитку злоякісних пухлин, поки не визначена. Нинішня версія LogicInk UV розроблена для людей зі світлою шкірою, тож винахід потребує доопрацювання.

Telegram Channel