Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Недитячий» кіндер-сюрприз та чай із наркотичним зіллям (Відео)

Волинь-нова

«Недитячий» кіндер-сюрприз та чай із наркотичним зіллям (Відео)

В пункті пропуску «Кучурган» прикордонники виявили приховану наркотичну речовину.

Інформацію про можливе незаконне перевезення наркотичної речовини прикордонники Білгород-Дністровського загону отримали завчасно від оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління.

Виявлена сіро-зелена речовина, вага якої склала близько 18 грамів, була вилучена.

Учора, до пункту пропуску «Кучурган» на виїзд з України на автомобілі прибув 58-річний громадянин Республіки Молдова. Спільна прикордонно-митна оглядова група, із залученням прикордонного службового собаки, навченого виявляти наркотичні речовини, провела ретельний огляд автомобіля. Як результат, в багажному відділенні автівки серед особистих речей було виявлено кіндер із «дорослим» сюрпризом та «бадьорий» зелений чай з додаванням наркотичної речовини. Чоловік приховав сіро-зелену речовину, ймовірно марихуану, в дитячій іграшці кіндер-сюрприз та запхав в пакет із чаєм. Зі слів водія такі «післяноворічні» подарунки з України до Молдови передав його знайомий.

Виявлена сіро-зелена речовина, вага якої склала близько 18 грамів, була вилучена. По даному факту повідомлені компетентні правоохоронні органи.

 

Telegram Channel