Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
  Про В’ячеслава Хурсенка створюють книгу

Волинь-нова

Про В’ячеслава Хурсенка створюють книгу

У Луцьку шанують творчість відомого співака і композитора. Благодійний фонд «Рідна Волинь» у рамках проекту «Честь маю» восени минулого року провів фестиваль пісень В’ячеслава Хурсенка, а тепер береться видати книгу про талановитого земляка

Зібрати під однією обкладинкою вірші і пісні В’ячеслава Хурсенка, зокрема й ті, які раніше не друкувалися, планувала вдова митця Ольга. «У нас вдома цілий куточок його нагород, фотографій, публікацій, рукописів. Видати їх – моя мрія, і я дуже рада, що знайшлися люди, які реалізують її», - каже жінка.

- Спогади людей, фотографії – безцінні матеріали. Ми будемо вдячні за допомогу і обов’язково знайдемо місце для цих документів у книзі, - зазначила Ніна Долінчук.

До слова, завдяки фонду «Рідна Волинь» уже з'явилася книга «Борис Клімчук: я син Волинської землі». Нову ідею втілюватимуть ті ж люди, зокрема, редактор обох видань – Ніна Долінчук. До оргкомітету, який очолив Дмитро Глазунов, увійшли також відомий книговидавець Дмитро Головенко та заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.

-Спогади людей, фотографії – безцінні матеріали. Ми будемо вдячні за допомогу і обов’язково знайдемо місце для цих документів у книзі, - зазначила Ніна Долінчук.

Допомогти може кожен, надіславши матеріали на електронну пошту- [email protected] або зателефонувати (0332) 24-11-02, 0504382896.

Telegram Channel