Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Донька Путіна розлучається з чоловіком

Волинь-нова

Донька Путіна розлучається з чоловіком

Офіційно Катерина Тихонова «не є» родичкою «володаря Кремля»

Катерина Тихонова, яку ЗМІ називають донькою президента Росії Володимира Путіна, розійшлася із чоловіком Кирилом Шамаловим.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на кілька поінформованих джерел, інформує Українська правда.

Катерина Тихонова, яку ЗМІ називають донькою президента Росії Володимира Путіна, розійшлася із чоловіком Кирилом Шамаловим.

Коли це сталося та чи було офіційне розлучення, джерела не зазначають.

Згідно з інформацією Bloomberg, із кінцем відносин пов’язаний продаж акцій нафтохімічної компанії «Сибур», які належали Шамалову. Він продав свою 20-відсоткову частку у квітні 2017 року мільярдеру Леоніду Міхельсону. Він – голова ради директорів «Сибура».

Водночас співрозмовник Bloomberg, який близький до чоловіка Тихонової, розповів, що немає зв’язку між продажем акцій «Сибура» і розривом відносин. Це джерело зазначає, що Шамалов та його батько інвестували у «Сибур». Однак ця інвестиція виявилася не надто вигідною.

Однак наразі немає офіційного підтвердження цієї інформації. 

Як відомо, агентства Reuters і Bloomberg писали, що Тихонова – 30-річна молодша дочка президента Росії Володимира Путіна. Сам він ніколи не підтверджував, але й не спростовував інформацію, що вона є його донькою.

«Я ніколи не обговорюю питань, пов'язаних з моєю родиною. Вони не займаються бізнесом і не займаються політикою, вони нікуди не лізуть», – сказав Путін на прес-конференції в 2015 році, відповідаючи на питання, чи є Тихонова його дочкою.

Telegram Channel