Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Автомат, рушницю, гвинтівку та іншу зброю зберігав рівнянин у підсобному приміщенні

Волинь-нова

Автомат, рушницю, гвинтівку та іншу зброю зберігав рівнянин у підсобному приміщенні

Під час санкціонованого обшуку оперативники в обійсті жителя обласного центру вчора, 24 січня, вилучили чотири одиниці зброї та 14 частин та механізмів зброї

На підставі ухвали слідчого судді працівники карного розшуку та слідчого відділу Рівненського відділу поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання 40-річного рівнянина, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Рівнянин вже притягався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

У підсобному приміщенні поліцейські виявили автомат АКС-74У, калібру 5,45 мм, гвинтівку Мосіна, рушницю, корпус до револьвера системи «Наган», два магазини до АКС, частину затвору, сім пластикових пістолетних насадок на рукоятку, магазин від пістолета, саморобний ствол, частину ударно-спускового механізму до пістолета та пенал для чистки зброї.

За фактом незаконного зберігання зброї поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Усе вилучене слідчі скерували на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Поліцейські з’ясували, що рівнянин вже притягався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Telegram Channel