Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Туристичний Луцьк показують у Литві

http://restplace.com.ua

Туристичний Луцьк показують у Литві

Сьогодні, 26 січня, розпочала роботу Міжнародна виставка «ADVENTUR 2018» у місті Вільнюс. Тема цьогорічної виставки — «Подорожуйте інакше». Луцьк — єдиний обласний центр України, який представляє туристичний потенціал міста на виставці

Начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, директор КП «Центр туристичної інформації та послуг» Катерина Теслюк, представник ГС «Туристичний альянс міста Луцька», директор туристичної агенції «Нові мандри» Віталій Новицький популяризують туристичний потенціал міста, розповідають про спільну історію, культурну спадщину та розширюють географію туристичних потоків, повідомлено на сайті Луцької міськради.

Участь у виставці беруть представники національних та регіональних туристичних агентств, конференц-центрів, готелів, авіаліній, туроператорів, торгових асоціацій.

Міжнародна виставка «ADVENTUR 2018» є однією з найбільших виставок в країнах Балтії. Це місце зустрічі для міжнародного і місцевого туристичного бізнесу. Участь у виставці беруть представники національних та регіональних туристичних агентств, конференц-центрів, готелів, авіаліній, туроператорів, торгових асоціацій. В цьому році тут представлені країни Європи, Азії та Африки.

Виставка дає можливість професіоналам у сфері туризму зустрітися з колегами, покупцями і постачальниками. Зокрема, обговорити такі теми, як еко-туризм, оздоровчий та культурний туризм, подієвий туризм та відпочинок у місті.

Telegram Channel