Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода: водії, будьте обережні, на дорогах – ожеледиця! (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 27 січня.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: водії, будьте обережні, на дорогах – ожеледиця! (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Надії Голі, сьогодні, 27 січня, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області вдень – від 1 до 3 градусів тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 27 січня було у 2002-у році – плюс 8,0 градуса, найхолодніше – 1969-го – мінус 27,7 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

Найтепліше 27 січня було у 2002-у році – плюс 8,0 градуса, найхолодніше – 1969-го – мінус 27,7 градуса.

Народний прогноз погоди:

27 січня відзначається пам’ять преподобних Ісаї, Сави, Мойсея. У давнину помітили, якщо в ніч на 27 січня на небі багато зірок, то незабаром буде тепло і сніжно; якщо ж зірок небагато, то буде негода і хуртовина. Білі хмари цього дня обіцяли мороз.

Якщо зранку ворона розкаркалась, то слід чекати на заметіль. А якщо півні зрання закричали у морозний день, то холод скоро відступить.

Прогноз погоди на завтра:

28 січня буде хмарно, очікується невеликий мокрий сніг та дощ, місцями слабка ожеледь. Вітер південно-західний, 7 – 12 метрів за секунду, місцями пориви 15 – 20 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі  – від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, вдень – від 1 до 6 градусів тепла.

 

Джерело: Джерела: Український гідрометеоцентр, Волинський гідрометеоцентр, Sinoptik.ua.
Telegram Channel