Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Діти допомогли патрульним злапати злодія у бібліотеці

Волинь-нова

Діти допомогли патрульним злапати злодія у бібліотеці

Малеча сприйняла все «за чисту монету» – проте це була лише постановка

Захоплююча детективна історія трапилася вчора у Рівненській обласній бібліотеці для дітей. У рамках програми ПОЛіС патрульні знову зустрілися з дітьми у стінах читальні. Однак, ця зустріч виявилася абсолютно незвичною, адже усі присутні стали не просто слухачами та спостерігачами, а реальними учасниками розслідування, яке розгорнулося прямо під час заходу, коли діти помітили відсутність пакуночка з подарунками, повідомляють Новини по-рівненськи з посиланням на Патрульну поліцію Рівненської області.

Кожен мав можливість висловити свої припущення, версії та спостереження.

Кожен мав можливість висловити свої припущення, версії та спостереження. Діти були надзвичайно активними, намагалися відшукати важливі деталі, пояснити своє бачення ситуації.

У результаті «розслідування» виникло три версії події і аж чотири «підозрюваних». Методом виключення та уявного відтворення подій діти дійсно виявили «зловмисника». І в цей момент організатори зустрічі повідомили, що ситуація насправді була змодельована. «Підозрювані» гарно зіграли свою роль, що допомогло сприйняти ситуацію як справжню. А діти були настільки захоплені та включені в цю детективну історію, що аж трішки засумували, коли дізналися, що це була лише гра.

Патрульні подякували усім учасникам за активну участь та наголосили на тому, що завжди потрібно бути уважними і спостережливими. Робити більше добрих справ і менше поганих вчинків пообіцяли полісменам діти. А ще – виявили бажання стати справжніми помічниками поліцейських і слідкувати за порядком у школі.

Telegram Channel