Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рекорди «Кіборгів»

ITC.ua

Рекорди «Кіборгів»

Український художній фільм, знятий на основі реальної історії героїчного захисту Донецького аеропорту захоплює

За неповних два місяці прокату патріотичну кінокартину вже побачили 304 646 глядачів, касовий збір становить 22 мільйони 252 тисячі 882 гривні (майже $ 800 тис.). Про це Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) повідомляє 31 січня у мережі Facebook, розповідає тижневик Міст.

«Кіборги» вже зібрали рекордну суму в прокаті і частину коштів, а це 1 мільйон 523 тисячі 230 гривень ($ 54,4 тис), буде передано сім’ям загиблих у боях за Донецький аеропорт 

Ось як прокоментував перші підсумки прокату режисер кінострічки Ахтем Сеітаблаєв:  «Особисто для мене цей фільм став прикладом об’єднання усіх людей. Кожна зустріч на прем’єрах, кожен лист, показ для військових в імпровізованих кінотеатрах – доказ того, що фільм був дуже потрібним Україні! І я вірю, що він став тією цеглинкою до побудови нової України, про яку так мріяли наші герої у фільмі».

«Кіборги» вже зібрали рекордну суму в прокаті і частину коштів, а це 1 мільйон 523 тисячі 230 гривень ($ 54,4 тис), буде передано сім’ям загиблих у боях за Донецький аеропорт.

Нагадаємо, що фільм вийшов у прокат 7-го грудня 2017-го року. Знімальна команда разом з фондом «Повернись живим» започаткували соціальну ініціативу #ЯНебайдужий, завдяки якій 5 гривень з кожного купленого квитка йдуть на допомогу сім’ям загиблих кіборгів.

Telegram Channel