Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Музичну школу у Луцьку добудують за 7 млн грн

Луцька міська рада

Музичну школу у Луцьку добудують за 7 млн грн

Цьогоріч розпочнуть добудову Луцької музичної школи № 3

Луцька музична школа № 3 знаходиться в одному з найбільш густонаселених мікрорайонів ЛПЗ. У навчальному закладі займається 450 обдарованих дітей за різними напрямками музичного спрямування. Вихованці закладу показують високі результати та беруть участь у різноманітних конкурсах, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Директор музичної школи Людмила Герасимчук зауважила, що навчальний заклад потребує розширення, адже навчальних аудиторій не вистачає. Вона додала, що для навчання дітей орендують три класи у приміщенні сусідньої бойлерної, але вони знаходяться у жахливому стані.

Це буде двоповерхове приміщення, де розміститься концертний зал на 110 місць, навчальні аудиторії, підсобні приміщення, санітарні кімнати. Орієнтовна вартість будівництва становить більше семи мільйонів гривень.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан розповів, що уже розроблено проектно-кошторисну документацію. Нині вона повинна пройти експертизу. Після цього та проведення тендеру планують розпочати роботи. За його словами, це буде двоповерхове приміщення, де розміститься концертний зал на 110 місць, навчальні аудиторії, підсобні приміщення, санітарні кімнати. Орієнтовна вартість будівництва становить більше семи мільйонів гривень.

 

 Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що міська влада приділяє увагу розвитку закладів культури. Зокрема, цьогоріч ремонтуватимуть концертний зал у Луцькій музичній школі № 1 імені Фридерика Шопена. У Луцькій музичній школі № 3 плануємо добудову приміщення, адже нинішнє дуже тісне, і тут нема умов для нормального навчання дітей. Він зауважив, що дітки повинні мати комфортні умови для власного розвитку, а педагоги для роботи.

Як розповів Ігор Поліщук, міська рада передбачила у бюджеті 2,5 мільйони гривень на проведення робіт. Будуть розглядати можливість виділення додаткових коштів. Планують же завершити усі роботи за два роки.

Telegram Channel